Sisältöjä verkkoon ja printtiin

Jukka O. Kauppinen Mediapalvelut tarjoaa monenlaisia palveluja yrityksille ja yksityisille. Erityisosaamistamme ovat livestream-lähetysten tuottaminen sekä tien päällä, asiakkaiden tiloissa että kiinteässä studiotilassa Tampereella. Lisäksi tuotamme runsaasti erilaisia sisältöjä verkko- ja painomedioihin ja tarjoamme käännöspalveluja.

Yrityksen perustaja Jukka O. Kauppinen on kotimaisen peli- ja IT-lehdistön pitkäaikainen asiantuntija. Hän on työskennellyt sanoma- ja aikakausimedioiden parissa 80-luvulta saakka. 

Yhteys: Jukka O. Kauppinen Mediapalvelut / Sammonkatu 8 / liikehuoneisto 13 (pelastustie) / 33540 Tampere / FINLAND 

infoo [at] mediapalvelut [.] fi / puh/tel. +358 (0)40 730 0036 

Livestream- ja videotuotannot

Tarvitsetko livestream- tai taltiointipalveluja? Hoidamme niin pienet kuin suuret tilaisuudet, tapahtumat tai tuotannot.  Suorat livelähetykset onnistuvat niin omasta studiotilastamme kuin paikan päälle rakennetuista tiloista, klubeilta ja haastavistakin paikoista, samoin tien päältä ja maastosta, jopa mobiilisti sähköverkon  ja kiinteiden internet-yhteyksien ulkopuolelta. Tarjoamme tarpeenne mukaan niin kevyet yhden kuvaajan ja kameran kevytlivet kuin monikameratuotannot - oli kyseessä häät, hautajaiset, seminaarit, etäpalaverit, bändikeikat tai konsertit, pienet festivaalit,  kirkolliset tapahtumat - ole yhteydessä ja kerro mitä kaipaat, niin mietitään tilaisuuteen sopiva tekniikka, henkilöstö ja hinta.

Tarvitsetko videota tai elävää kuvaa taivaalta? Myös kuvausdrooni lentää - voimme myös miksata monikameralähetykseemme livekuvaa taivaalta. 

Kaipaatko tapahtumaasi ääni- ja/tai valotekniikkaa osaavine henkilöstöineen tai valokuvaajia? Live- ja videotyöskentelyn lisäksi saat yhteistyökumppaniemme kautta samassa paketissa täyden palvelun tapahtumatekniikan.

Kuvaamme laadukkaalla ammattilaiskalustolla ja liikumme Tampere/Pirkanmaan alueelta myös muualle Suomeen. Kumppaniverkostomme kautta katamme myös etenkin Uudenmaan alueen kuvaus/live-tarpeet.

Mediapalvelut tuottaa aktiivisesti erilaisia sisältöjä omiin ja asiakkaiden medioihin muun live-uutislähetysten sekä videouutisten- ja reportaasien muodossa.

Olemme tuottaneet verkkolähetyksiä muun muassa seuraaville asiakkaillemme: Ilta-Sanomat, Aamulehti, CMI - Martti Ahtisaari Peace Foundation, Insta Group Oy, Neste Oyj, Creative Technology Finland, Taiteen edistämiskeskus, Kemira Oyj, Taekwondon MM-kisalähetys ja Tampereen Kauppakamari.

Uutiskuvaukset ja -livet, videoreportaasit

Droonikuvaukset ja lentävät livet

Keikat, konsertit, festivaalit, pienet ja suuret tapahtumat 

Seminaarit, luennot, verkkokoulutukset, häät ynnä muut tapahtumat

Käännöspalvelut ja PR

Saatte kauttamme myös asiantuntevaa käännöspalvelua. Erikoisaloihin kuuluvat tietotekniikka, elektroniikka, lisälaitteet, tietokonepelit ja mainostekstit. 

Tarjoamme myös määrättyjä pr-palveluja yrityksille. Näitä ovat muun muassa lehdistötiedotteiden tekeminen ja avustaminen tiedotuksessa.

Paino- ja verkkomediat - tuotetestit

Tuotamme laadukasta sisältöä eri verkkojulkaisuihin, sanoma- tai aikakauslehtiin ja muihin julkaisuihin. Tuotamme yleis- ja erikoisartikkeleja, uutisia, kolumneja/palstoja sekä tuotearvosteluja; viimeksimainittuja muun muassa peliohjelmista, pelilaitteista, ohjelmistotuotteista sekä tietokoneiden tai konsolien lisälaitteista.

Ota yhteyttä, jos sinulla on esimerkiksi tiedotettavaa tai testituotteita medioissamme käsiteltäväksi tai haluat järjestää kilpailuja. Voitte toimittaa testituotteita postitse. Tuotteita ei palauteta.

Julkaisujamme ja yhteistyökumppaneitamme

Siivet - aikakausilehti

Siivet-videokanava (Youtube)

Pelikopteri (Youtube)

Skrolli - aikakausilehti

Retro Rewind - aikakausilehti

Tankspotting - (Youtube)

V2.fi - viihdesivusto

Blue Screen 404 - livetuotannot

Muita asiakkaitamme 

Alma Talent - Aamulehti - Ilta-Sanomat - Pelaaja

Aikaisempia asiakkaitamme tai julkaisujamme ovat muun muassa:

Iltalehti

eDome/Dome.fi/Muropaketti - viihdesivusto

Lumonetti / DNA Internet - viihdesivusto ja tietoturvapalvelut

Mikrobitti - aikakausilehti

Moottori - aikakausilehti

Olemme muun muassa seuraavien liittojen jäsen:

Suomen Journalistiliitto / UJF / Union of Journalists in Finland - International Federation of Journalists

Aviation Writers of Finland - SARV, Union of the Finnish Critics - Pirkanmaan Journalistit